Metropole Apartments Invilla Old City București Bukarest (Románia)

Metropole Apartments Invilla Old City București Bukarest

Metropole Apartments Invilla Old City București, Kiadó ,
Foglalható , 3 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Bukarestben a Metropole Apartments Invilla Old City București vendégei. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az apartmannak van saját fürdőszobája. A Metropole Apartments Invilla Old City București által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Stavropoleos templom a szálláshelytől 1.4 km-re van, a Püspöki Palota 1 km-re, a Biserica Stavropoleos 1.4 km-re, az Antim templom 1.4 km-re, a Román Nemzeti Bank 1.5 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.8 km-re.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás véglegesíéhez a Metropole Apartments Invilla Old City București a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Metropole Apartments Invilla Old City București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
3 apartman, 6 férőhely

Vadász Panzió-Szombathely-29137

Vadász Panzió és Étterem Szombathely

Hotel Mondial-Eforie Nord-40090

Hotel Mondial Eforie Nord (Románia)