Metropole Apartments Old City București Bukarest (Románia)

Metropole Apartments Old City București Bukarest

Metropole Apartments Old City București, Kiadó ,
Foglalható , 4 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Négy kényelmes lakosztállyal várja vendégeit Bukarestben a Metropole Apartments Old City București. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
A Püspöki Palota a szálláshelytől 1.6 km-re van, a Nemzeti Művészeti Múzeum 900 méterre, az Antim templom 1.4 km-re, a Biserica Stavropoleos 500 méterre, a Román Nemzeti Bank 300 méterre, a Stavropoleos templom 500 méterre, a Nemzeti Katonai Kör 500 méterre, a Cișmigiu Park 1.2 km-re, a Popa Soare templom 1.6 km-re, a Kretzulescu templom 900 méterre.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Metropole Apartments Old City București a foglalás sikeres visszaigazolása után 0% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. Angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Metropole Apartments Old City București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
4 apartman, 6 férőhely

ILikeBalaton 219-Balatonőszöd-26295

Balatonőszödön gyönyörű, panorámás apartman 4+1 főre

OnRiver Hotels – MS Cézanne-Budapest-35771

OnRiver Hotels – MS Cézanne Budapest, 51 szoba 102 férőhely