Metropole Apartments Old Town București Bukarest (Románia)

Metropole Apartments Old Town București Bukarest

Metropole Apartments Old Town București, ,
Foglalható , 4 , 8 férőhely, háziállat nem hozható

Két barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Bukarestben a Metropole Apartments Old Town București vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanban van saját fürdőszoba. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Cișmigiu Park 1.5 km-re, a Stavropoleos templom 700 méterre, a Román Nemzeti Bank 500 méterre, a Popa Soare templom 1.3 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.2 km-re, a Kretzulescu templom 1.2 km-re, a Püspöki Palota 1.7 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 900 méterre, az Antim templom 1.8 km-re, a Biserica Stavropoleos 700 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Metropole Apartments Old Town București 0% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Metropole Apartments Old Town București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
4 apartman, 8 férőhely

Apartament Andreas Cluj-Napoca-Kolozsvár-40113

Apartament Andreas Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartamente Simon Brașov-Brassó-39725

Apartamente Simon Brașov Brassó (Románia)