Metropole Apartments Studio Center București Bukarest (Románia)

Metropole Apartments Studio Center București Bukarest

Metropole Apartments Studio Center București, ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Fedezze fel át és böngéssze végig a Metropole Apartments Studio Center București nyújtotta lehetőségeket. Az ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Bukarestben szállást keresőket. Felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A szobában van saját fürdőszoba. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Metropole Apartments Studio Center București szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
400 méterre található a Stavropoleos templom, 300 méterre a Román Nemzeti Bank, 400 méterre a Biserica Stavropoleos, 900 méterre a Nemzeti Művészeti Múzeum, 1.2 km-re a Cișmigiu Park, 1.6 km-re az Antim templom, 1.6 km-re a Püspöki Palota, 1.6 km-re a Popa Soare templom, 500 méterre a Nemzeti Katonai Kör, 1 km-re a Kretzulescu templom.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A foglalást készpénzzel és bankkártyával lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolását követően a Metropole Apartments Studio Center București 0% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 11:00. Angolul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Metropole Apartments Studio Center București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely

Heritage Home Apartments-Budapest-35625

Heritage Home Apartments Budapest, 16 apartman 32 férőhely

Green Hotel-Budapest-35606

Green Hotel Budapest, 85 szoba 180 férőhely