Mira Central Residence Brașov Brassó (Románia)

Mira Central Residence Brașov Brassó

Mira Central Residence Brașov, ,
Foglalható , 3 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Utazást tervez ába? Érdemes megnéznie a Mira Central Residence Brașov nyújtotta lehetőségeket. Az két kényelmes szobában és egy apartmanban köszönti Brassóban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Minden szobákhoz és apartmanokhoz saját fürdőszoba tartozik. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Mira Central Residence Brașov szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Boldogasszony temploma 800 méterre, a Katalin kapu 300 méterre, a Brassói erőd 1.5 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 700 méterre, a Tanácsháza 200 méterre, a Fekete templom kevesebb, mint 50 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását átutalással és bankkártyával fizetheti ki. A foglalás visszaigazolását követően a Mira Central Residence Brașov 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:30. A munkatársak angolul, németül, franciául és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Mira Central Residence Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
3 apartman, 6 férőhely

Matróz Panzió-Siófok-32069

Matróz Panzió Siófok, 8 szoba 27 férőhely

Vila Welle Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39467

Vila Welle Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)