Monarchy Residence Hotel Budapest

Monarchy Residence Hotel Budapest

Monarchy Residence Hotel-Budapest-29154


Monarchy Residence Hotel Az ódon falak között régi idők hangulatát idéző, családias, patinás, műemlék épületté nyilvánított egyik legismertebb és legkedveltebb negyedében, a Világörökség részét képező Budai Várban található.

A város központjától néhány percre gyönyörködhet a csodálatos budapesti panorámában, vagy élvezheti a romantikus kis utcák rég elfeledett, meghitt hangulatát. Séta közben lépten-nyomon megelevenedik a múlt: szinte minden épülethez történelmi események, vagy híres személyek kötődnek. Pihentető gondolatok a mai rohanó világban milyen is lehetett az élet valamikor, régen. Ezt a sajátos hangulatot tapasztalhatja meg a Vendégházon belül is, melynek múltja példázza a Vár történek alakulását is.

Az egyszerű, barokk homlokzatú, felújított épületben különféle korokat felidéző, részben muzeális értékű berendezési tárgyak, antik bútorok egészítik ki az épület “kőbe vésett emlékeit. Az egyik szoba mennyezetén megmaradt stukkódísz IHS betűi Iesus Hominum Salvator, azaz Jézus, az emberek üdvözítője valószínűleg egy hajdani kápolna díszítéséből maradt ránk. Ha kívánja, akár e-jel alatt is eltöltheti az éjszakáját. ()


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 24 fő, háziállat nem hozható.

Monarchy Residence Hotel árak

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (3 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
11 szoba, 24 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartments Amazing View-Horvátország-28821

Apartments Amazing View Basina, Horvátország

Apartments Villa Marid-Horvátország-28830

Apartments Villa Marid Abbázia, Horvátország