Nap Hall Vendégház Badacsonylábdihegy

Nap Hall Vendégház Badacsonylábdihegy

Nap Hall Vendégház-Badacsonylábdihegy-28974

Nap Hall   ahol a áll, -parti település, mely D-Ny-i oldalán helyezkedik el a Nap-Hall, kb 10 percre a strandtól. és felé tájolt – mediterrán hangulatú, , 2+1 szintes épület. Közel vagyunk a vízhez és a központhoz, de a csendes zsákutca végében, az ingatlan előtt nincs átmenő forgalom.

Az Vendég-ház földszintjén és emeletén teraszokkal rendelkezik. Épület mögött, teljes kilátással a Balatonra néz a bazalt nyári konyha, bográcsozó .

Az épület gangjáról a földszintre lépünk be, mely egy 85nm-es egy légterű szint. Itt találjuk a konyhát, étkezőt, WC-t, nappalit és a teraszt. A lépcsőn fölmenve az emeleti nappalihoz érkezünk. Itt található a két szoba is és a fürdőszoba zuhanyzó WC-vel.

Az épület mögött találjuk a nyári konyhát, hol nagyszerű kilátás mellett lehet sütögetni, bográcsolni. Itt a szükséges edények és eszközök szintén fellelhetők. Mosogató és pult, valamint egy kinti zuhanyzó került itt még elhelyezésre. A telek nyári konyha fölötti meredek szakasza, már nem a bérlemény része. ()

Nap Hall képek

Foglalható , , férőhelyek max. 8 fő, háziállat nem hozható.

Nap Hall árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
szálláshely
Ingyenes WiFi
2 szoba, 8 férőhely

ajánlatkérés (emailben)

Erika Vendégház-Bükkaranyos-18309

Bükkaranyos Erika Vendégház 9 fős teljesen felszerelt nyaraló

Bianka Vendégház-Zamárdi-26187

Zamárdiban 4-6 személyes 3 szobás vendégház kiadó