Balatoni nyaralás Napsugár Ifjúsági Üdülő Révfülöp

Napsugár Ifjúsági Üdülő Révfülöp

Napsugár Ifjúsági Üdülő-Révfülöp-20070

Napsugár Ifjúsági Üdülő A Napsugár Ifjúsági Üdülő sok szeretettel várja a Balatonon nyaralni, pihenni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni vágyó családokat valamint gyermek és felnőtt csoportokat a Révfülöpön.

Az elhelyezés 2-3-4-6 ágyas szobákban van, mosdó a szobában, vizesblokkok szintenként a folyosókon találhatók. Igénybe vehető szolgáltatások: ingyenesen vehetők igénybe az üdülők saját tulajdonában lévő játékai, sporteszközei, ping-pong, lengő-teke, darts, stb focipálya, szabadtéri főzésnél a bográcsok és egyéb eszközök, csoportok számára ingyenesen használható a Vakáció Üdülő területén egy 150 nm-es rendezvénysátor, valamint bérelhető az iskola tornaterme.

Vakáció Üdülő területén működik: kerékpár-, bringó-hintó-, robogó kölcsönző, igény szerint a különböző játékos vetélkedők, sportprogramok, kézműves foglalkozások, programok, számháború és kalandtúrák megszervezése és levezetése, kirándulások, kerékpáros és gyalogtúrák szervezése: Salföld, Hegyestű, Badacsony, , , , , , stb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt karaoke program. (NULL)

Napsugár Ifjúsági Üdülő képek

Foglalható májustól-szeptemberig, nem fogadunk el SZÉP kártyát, férőhelyek max. 70 és háziállat nem hozható.

Napsugár Ifjúsági Üdülő árak és kedvezmények

3500,-Ft/fő/éj
Csoportos kedvezmények
nyitva tartása: május 15 – augusztus 31.

ajánlatkérés (emailben)

Erkel Vendégház-Balatonkenese-25831

Önálló nyaralóban zavartalanul nyaralhat Balatonkenesén

Dobos Apartman-Balatonszárszó-27720

Balatonszárszón 6 fős apartman kiadó a Balatonhoz közel