Nyéki Vándor Panzió Kápolnásnyék

Nyéki Vándor Panzió Kápolnásnyék

A Velencei-tó kapujában, a Budapesttől mintegy 40 km-re fekvő Kápolnásnyéken nyitottuk meg 2009-ben panziónkat Nyéki Vándor néven. Egyedülállóan csodás természeti környezet, az ország harmadik legnagyobb tava, nyugalom, turisztikai és sportolási lehetőségek, valamint közeli spa és wellness szolgáltatások várják az idelátogatót.

Panziónkat elsősorban igényes, kényelmes nyaralásra és sportolásra vágyó családoknak kínáljuk, akik kíváncsiak a Velencei-tóra és annak környékére. A panzióban 8, saját fürdőszobájú szoba található.

Szobáink klimatizáltak, hűtővel és internet csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek. Panziónk zárt parkolóját is igénybe vehetik vendégeink. Az udvarban grillezési és szalonnasütési lehetőséget biztosítunk. Panziónkban televízió nem található.

Panziónkban vállaljuk zártkörű rendezvények szervezését, céges, baráti és családi társaságok részére. Programjainkkal és kedvezményes ajánlatainkkal igyekszünk vendégeink kedvében járni. Várjuk Önöket szeretettel a Nyéki Vándor Panzióban.

Nyéki Vándor árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
3 éves korig ingyenes
Ingyenes légkondícionálás
8 szoba, 16 férőhely

Parton Hotel & Bowling-Tiszakécske-38251

Parton Hotel & Bowling Tiszakécske

Lotus Therme Hotel & Spa-Hévíz-34148

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz, 232 szoba 445 férőhely