Nyúlzug Családi Nyaraló Szarvas, körös-parti szállás

Nyúlzug Családi Nyaraló Szarvas

Pihenjen Szarvason, 2 szintes, 12 személyes, klímatizált vízparti nyaralóban.

Az üdülőház a körös, holtág partján saját stéggel, ázási, horgászási, fürdőzési lehetőséggel nagyszerű kikapcsolódást ígér. A parton szaletli, 6 személyes jakuzzibográcsozásra, szalonnasütésre kialakított tűzrakó hellyel várja kedves vendégeit. A parkolás zárt udvarban, több gépjármű részére is. A kertben fürdőzésre alkalmas , található, 4 db kerékpár kicsitől a nagyig egy kis túrázáshoz.

felszereltsége, edények, villanytűzhely, hútő, fagyasztó, kávéfőző, sütő, főző, assztaligrillező, kiválóan segíti az önellátás egyszerűsíét (a víz nem ivóvíz a nyaralóban!). Nappaliban, kábel tv és ingyenes használattal állunk vendégeink rendelkezésére. A terasz és az erkély ébredés utáni kávézás hangulatos esti beszélgetések helyszíne lehet. Az erkélyről a táj szépségeiben gyönyörködhetnek.

Apró gyermekeknek, etető, kiságy, pelenkázó a földszinti szobában. Ágyneműt biztosítunk vendégein részére.

Szarvasi körös-holtág parján. 3 méter széles út vezet a nyaralóhoz. Ez az út betontörmelékkel, cseréppel kihordott, nem egy sztráda, de személyautóval is járhatóA szemközti oldalt végig , bedőlt fák, nagyon jó horgászhely. Igazán csendes, nyugodt környéken található. Az épület és a vízpart közötti részen egy 3 méter széles út halad keresztül, a járműforgalom elhanyagolható. Szarvason több üdülősornál ez a kialakítás jellemző.

Nyúlzug Családi Nyaraló árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Nyitvatartás: április 1. – október 31.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
4 szoba, 12 férőhely

Hévíz Villa Familia-Hévíz-34206

Hévíz Villa Familia Hévíz, 7 szoba 14 férőhely

Főnix Medical Wellness Resort-Nógrádgárdony-38410

Főnix Medical Wellness Resort Nógrádgárdony