Öreg Erdész Apartmanház Szilvásvárad

Öreg Erdész Apartmanház Szilvásvárad

Öreg Erdész Apartmanház-Szilvásvárad-29132

Öreg Erdész   egyik legcsendesebb részén szerintem a legcsendesebb. fekvő apartmanház. Édesapám régi erdészházát újítottam fel családommal annak reményében, hogy aki hozzánk ellátogat, részese lehessen mindannak, amit én is átéltem valaha, és manapság úgy hívjuk, boldog gyermekkor. Sajnos ma már nem bőg a tehén, nem röfög a disznó, macska sem dorombol, a vadászkutyák is rég elmentek, s őz, meg muflon sem neszez már a birtokon. De hangulatuk itt maradt..

Az istálló még áll, bár düledez. A helyén szaunaházat, társalgót tervezünk majdan. A műhely is áll még, benne faesztergával, vésőkkel, gyalupaddal, alattuk forgáccsal, s az Öreg Erdész emlékével. Az erdészházban négy, teljesen felszerelt lesz. Kettő már elkészült, pontosabban, csak majdnem. Hiányoznak még a falakról a képek. Szeretnénk gondosan, a hely szellemének megfelelően kiválasztani azokat.

Azt hiszem, Az Erdő fohásza sem hiányozhat majd közülük. A földszinten egy egyszobás, négyszemélyes, míg az emeleten egy kétszobás, négy plusz pótágy fotelágy egyszemélyes apartman készült el ezidáig. A ház csaknem ötven éves fenyőkkel árnyékolt, a legnagyobb hőségben is kellemesen hűvös. 3400 négyzetméteres portán áll, előtte füzekkel tűzdelt kis patak csörgedez.

Mivel a falu szélső háza közvetlen az erdő szélén, mulatozni is lehet, a nóta hangja senkit sem fog zavarni. S ha magányra vágyók keresnek fel bennünket, egyszerűen csak elvonulhatnak a diófák lombkoronái alá.. (EG19006834)

Öreg Erdész Apartmanház képek

Foglalható , , férőhelyek max. 9 és háziállat hozható.

Öreg Erdész Apartmanház árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (1 éves korig ingyenes)
Macska, kutya bevihető
2 apartman, 9 férőhely

Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

foglaltsági naptár (ajánlatkérés)

József Ház (2)-Örvényes-9314

Balatonnál, Örvényesen 3 hálószobás 6+1 fős apartman kiadó

Toszkána Apartmanház-Bogács-27484

Bogács központjában, mégis nyugodt környezetben klímás apartmanok