Palatinus Grand Hotel Pécs

Palatinus Grand Hotel Pécs


Foglalható , 216 férőhely, háziállat hozható

Önfeledt pillanatok szívében Töltődjön fel szívében található szecessziós szállodánkban, amely remek kiindulópont a város felfedezéséhez. Pécs varázslatos belvárosának egyik legszebb épülete a Palatinus Grand Hotel, a lenyűgöző szecessziós . Fedezze fel Ön is a programokban és felejthetetlen látnivalókban gazdag várost, melyhez szállodánk tökéletes kiindulópontot és minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál.

Szállodánk a mai napig aktív részese kulturális életének és rendszeres színtere a város meghatározó eseményeinek. A háromcsillagos Palatinus Grand Hotel 94 szobával és 6 lakosztállyal várja vendégeit, akik a nyugodt pihenés mellett Pécset és környékét egyaránt felfedezhetik.

Kezdje a napot a stílusos étteremében egy finom , ahová érdemes ebédre vagy vacsorára is visszatérni. Élvezze nyáron a sétálóutcára nyíló hangulatát és a finom ételeket. A lélegzetelállító bálteremben egykor maga Bartók Béla is adott koncertet. Fedezze fel a Palatinust, mint a Pécsre látogató világhírű művészek kedvelt pihenőhelyét. A különleges hangulat és mindenre felkészült munkatársaink pedig gondoskodnak arról, hogy Önnek tényleg csak a feltöltődésre kelljen koncentrálnia.

Pécsi Nemzeti Színház 100 m
Széchenyi tér 100 m
Zsolnay-kút 200 m
-Belvárosi Dzsámi 200 m

Palatinus Grand Hotel árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
szálláshely (6 éves korig ingyenes)
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Macska, kutya bevihető
100 szoba, 216 férőhely

Stipina Villa-Kruševo-37938

Stipina Villa Kruševo

Tequila Panzió-Bükkszék-36750

Tequila Panzió Bükkszék, 6 szoba 20 férőhely