Az ország nyugati csücskében vendégház egész évben kiadó

Panoráma Vendégház Vasvár

Panoráma Vendégház-Vasvár-25163

Panoráma  Vendégházunk a Panoráma az ország nyugati csücskében, a vasi hegyháton található, 50 lelkes festőien kis falucska. Zsákfalu átmenő forgalom nincs. Nagymákfát körös-körül erdők övezik. Gazdag növény és állatvilága az év minden szakában nem mindennapos élményekkel kápráztatja el az idelátogatókat. Tiszta levegőjű, nyugodt, csendes, békés, háborítatlan szépségű környezet.

A Panoráma 20 éve épült, amely teljesen fel lett újítva. A ház 4500m2 telken fekszik. 3 szintes épület 120m2 lakóterületű. Vendégházunk 8 férőhelyes, de megoldható plusz 2 fő elhelyezése is. A frissen felújított ház alkalmas családok, baráti társaságok pihenésére, kisebb rendezvényekre, leány és legény búcsúkra, belföldi nászutakra, találkákra, nyugdíjas találkozókra, horgászok, vadászok megpihenésére, hosszú hétvégékre, húsvétra, karácsonyra, szilveszterre, stb. A ház állatbarát. A egyedül álló, szomszédok nincsenek.

Szilveszterre is várunk családokat, baráti társaságokat, párokat, csendre, nyugalomra vágyókat. Mivel hogy nincsenek szomszédok, bulizni szerető is kiválóan alkalmas ház kívül-belül. (EG19017350)

Panoráma képek

Foglalható egész évben, SZÉP kártyát elfogadunk, férőhelyek max. 10 és háziállat díj ellenében hozható.

Panoráma árak és kedvezmények

2-4 főig: 12000,-Ft/ház/éj
5-6 főig: 18000,-Ft/ház/éj
7-8 főig: 21000,-Ft/ház/éj

ajánlatkérés (emailben)

Hajnal Panzió-Románia-19616

Hajnal Panzió Kalotaszentkirály (Románia)

Mária Nyaraló-Balatonmáriafürdő-22314

Nyaraljon olcsón a Balatonon nyaraló 4-6 fő részére kiadó