Pendula Nyaraló Békésszentandrás Békésszentandrás, körös-parti szállás

Pendula Nyaraló Békésszentandrás Békésszentandrás

Békésszentandráson, a Siratói Holtágon, csendes, nyugodt környezetben, közvetlenül a vízparton található a Siratói üdülősoron.

A teljes nyaraló nyári hűéről 3 légkondicionáló gondoskodik, melyeket elektromos panelek egészítenek ki a téli szezonban. A nyaraló 12+2 személyre foglalható. Parkolás a zárt udvarban lehetséges. A felújított nyaraló földszintjén egy tágas, jól felszerelt nappali, egy fürdőszoba, valamint egy négy fős, saját fürdőszobás háló helyezkedik el. Az emeleti részen a folyosóról egy négy személyes és egy kétszemélyes háló nyílik, található egy fürdőszoba, valamint egy két személyes saját fürdőszobával rendelkező különálló szoba helyezkedik el.

Az udvaron várja a gyerekeket, a pihenésről , gondoskodik. A vízpart előtti részen bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. A széles saját partszakaszon egy nagyméretű áll a vendégek rendelkezésére, amely kiválóan alkalmas horgászatra, fürdőzésre és vízi sportolásra is. A nyaraló csónakot, kerékpárokat is biztosít a kirándulásokhoz.

Pendula Nyaraló árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Ingyen tűzifa (szabadtéri sütéshez, főzéshez), ingyenes jacuzzi használat, ingyenes kerékpárhasználat, ingyenes használat
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 12 férőhely

Sport Hotel-Siófok-28787

Sport Hotel Siófok, 42 szoba 112 férőhely

Solar Club Hotel-Sopron-38627

Solar Club Hotel Sopron