PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany Pöstyén, Szlovákia

PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany Pöstyén


PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra Szlovákiában a PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany. Három kényelmes szobával várja vendégeit Pöstyénben a hotel. Ha szívesen fogyasztana a helyszínen, a hotel saját éttermében várja Önt minden nap frissen elkészített finomságokkal. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Moraván-i kastély, 5.6 km-re, a Ski Park Kálnica 29.4 km-re, a Vodná nádrž Sĺňava 1.2 km-re, a Galgóci vár 20.8 km-re, a Napoleonské kúpele Piešťany 2.2 km-re, a fürdő 3 km-re, a Spa, Golf Club Piešťany 3.5 km-re, a Temetvény vára 22.5 km-re, a Vodná nádrž Sľňava 1.9 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 10:00. Szlovákul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 55 fő, háziállat .

PENSION HELLENE RELAX CLUB Piešťany árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Ingyenes kerékpárhasználat
42 szoba, 55 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Dominika Bratislava-Pozsony-38819

Hotel Dominika Bratislava Pozsony, Szlovákia

Hotel Ostredok Demänovská Dolina-Deménvölgy-38905

Hotel Ostredok Demänovská Dolina Deménvölgy, Szlovákia