Pensiunea Amethyst Sovata Szováta (Románia)

Pensiunea Amethyst Sovata Szováta

Pensiunea Amethyst Sovata, ,
Foglalható , 5 szoba, 12 férőhely, háziállat nem hozható

A Pensiunea Amethyst Sovata két ízlésesen berendezett, barátságos szobával és három apartmannal várjagyönyörű fekvésű Szovátán szállást keresőket. Egyes szobákban és apartmanokban klíma biztosítja, hogy felfrissüljön a meleg nyári napokon is (erről az egyes szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A Pensiunea Amethyst Sovata által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Mogyorósi-tó a szálláshelytől 300 méterre van, az Adrenalin Plus Kalandtúrapark 1.2 km-re, a Medve-tó kevesebb, mint 50 méterre, a Kicsi Gomba Étterem kevesebb, mint 50 méterre, a Nagyboldogasszony templom 500 méterre.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Pensiunea Amethyst Sovata 25% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 00:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul, angolul és románul tudnak kommunikálni.

Pensiunea Amethyst Sovata árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
5 szoba, 12 férőhely

Apartament Rustic Central House Sibiu-Nagy-Szében-39849

Apartament Rustic Central House Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Vila Malva-Eforie Nord-40778

Vila Malva Eforie Nord (Románia)