Pensiunea Kant Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Pensiunea Kant Sibiu Nagy-Szében

Pensiunea Kant Sibiu, ,
Foglalható , 6 szoba, 12 férőhely, háziállat nem hozható

A Pensiunea Kant Sibiu hat ízlésesen berendezett szobával várja Nagyszebenben szállást kereső vendégeket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az egyes szobákban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Pensiunea Kant Sibiu szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
700 méterre található a Várostorony, 700 méterre a Hazugok hídja, 500 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 300 méterre a Szentháromság-székesegyház.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap bőséges, ínycsiklandozó várja Önt, melyet a foglalás ára már tartalmaz. A foglaláshoz ellátás nélküli tartózkodást is igényelhet. Átutalással, készpénzzel és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Pensiunea Kant Sibiu 0% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 11:00. A szálláshely munkatársai angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Pensiunea Kant Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 12 férőhely

Apartamente Tuya Residence-Eforie Nord-40448

Apartamente Tuya Residence Eforie Nord (Románia)

Casa Boemia Brașov-Brassó-39401

Casa Boemia Brașov Brassó (Románia)