Pensiunea Millenium Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Pensiunea Millenium Sibiu Nagy-Szében

Pensiunea Millenium Sibiu, ,
Foglalható , 9 szoba, 24 férőhely, háziállat nem hozható

Töltsön el néhány kellemes napot ában a Pensiunea Millenium Sibiu vendégeként. Négy kényelmes szobával várja vendégeit a valaha szász sasfészeknek nevezett városban a . A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A szobában van saját fürdőszoba. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.8 km-re található a szálláshelytől a Hazugok hídja, 1.8 km-re a Várostorony, 1.4 km-re a Szentháromság-székesegyház, 1.7 km-re a Brukenthal Nemzeti Múzeum.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A helyszínen van bográcsozási és grillezési lehetőség. Foglalását átutalással és készpénzzel tudja kifizetni. A foglalás véglegesíéhez a Pensiunea Millenium Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 13:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, németül, franciául és románul tudnak kommunikálni.

Pensiunea Millenium Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
9 szoba, 24 férőhely

Kronwell Braşov Hotel Brașov-Brassó-40373

Kronwell Braşov Hotel Brașov Brassó (Románia)

Hotel Gründlers-Radstadt-39138

Ausztria, Hotel Gründlers Radstadt