Pensiunea Paris Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Pensiunea Paris Cluj-Napoca Kolozsvár

Pensiunea Paris -Napoca, ,
Foglalható , 18 szoba, 36 férőhely, háziállat nem hozható

A Pensiunea Paris Cluj-Napoca nyolc kényelmes szobában köszönti Kolozsvárott megszállni kívánó vendégeket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
2 km-re található a szálláshelytől az Nemzeti Történelmi Múzeuma, 1.9 km-re a Szt. Mihály templom, 1.9 km-re a Bánffy-kastély, 1.7 km-re a Kolozsvári Neológ Zsinagóga, 1.7 km-re a Nemzeti Színház, 1.6 km-re a Széky palota, 1.9 km-re a Mátyás király szülőháza.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A Pensiunea Paris Cluj-Napoca 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 12:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak magyarul, angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Pensiunea Paris Cluj-Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
18 szoba, 36 férőhely

Haus Trappiste Donnerskirchen-Fertőfehéregyháza-39209

Ausztria, Haus Trappiste Donnerskirchen Fertőfehéregyháza

Pensiunea Gasthof Sara Sibiu II-Nagy-Szében-39454

Pensiunea Gasthof Sara Sibiu II Nagy-Szében (Románia)