Pensiunea Style House Brașov Brassó (Románia)

Pensiunea Style House Brașov Brassó

Pensiunea Style House Brașov, ,
Foglalható , 5 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható

Egy emlékezetes erdélyi utazásra vágyik? Tekintse át a Pensiunea Style House Brașov ajánlatát. A négy kényelmes szobában és egy apartmanban köszöntikülönlegesen szép fekvésű városban megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
700 méterre található a Tanácsháza, 600 méterre a Brassói Neológ Zsinagóga, 500 méterre a Katalin kapu, 800 méterre a Fekete templom, 1.7 km-re a Boldogasszony temploma.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét átutalással és készpénzzel fogadja el. A Pensiunea Style House Brașov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 50%. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 12:00. A munkatársak angolul és románul kommunikálnak.

Pensiunea Style House Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
5 szoba, 14 férőhely

Apartament Dan Alezzi-Mamaia-40738

Apartament Dan Alezzi Mamaia (Románia)

Villa Medici Hotel és Étterem-Veszprém-32734

Villa Medici Hotel és Étterem Veszprém, 26 szoba 54 férőhely