Pensiunea Tabu Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Pensiunea Tabu Cluj-Napoca Kolozsvár

Pensiunea Tabu -Napoca, ,
Foglalható , 14 szoba, 40 férőhely, háziállat nem hozható

A Pensiunea Tabu -Napoca 14 ízlésesen berendezett szobával várja Kolozsvárott szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A Pensiunea Tabu -Napoca által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Széky palota 1.3 km-re, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 1.6 km-re, a Mátyás király szülőháza 1.6 km-re, a Szt. Mihály templom 1.7 km-re, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 900 méterre, a Bánffy-kastély 1.7 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen van bográcsozási és grillezési lehetőség. A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Pensiunea Tabu -Napoca 0% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, elhagyására pedig 12:00. A munkatársak magyarul, angolul, franciául, románul és olaszul tudnak Önnel kommunikálni.

Pensiunea Tabu -Napoca árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
14 szoba, 40 férőhely

Tímár Panzió-Gyomaendrőd-30135

Tímár Panzió Gyomaendrőd, 8 szoba 21 férőhely

Villa Gréta Panzió-Siófok-34201

Villa Gréta Panzió Siófok, 9 szoba 20 férőhely