Pensiunea Thor și Cora Sovata Szováta (Románia)

Pensiunea Thor și Cora Sovata Szováta

Pensiunea Thor și Cora Sovata, ,
Foglalható , 13 szoba, 30 férőhely, háziállat nem hozható

A Pensiunea Thor și Cora Sovata 13 ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Szovátán szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
800 méterre található a Medve-tó , 700 méterre a Kicsi Gomba Étterem, 1.8 km-re az Adrenalin Plus Kalandtúrapark, 200 méterre a Nagyboldogasszony templom, 1 km-re a Mogyorósi-tó strand.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A helyszínen bográcsozási és grillezési lehetőség elérhető. A foglalást készpénzzel és bankkártyával lesz lehetősége kiegyenlíteni. A Pensiunea Thor și Cora Sovata a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak magyarul, angolul, spanyolul és románul tudnak Önnel kommunikálni.

Pensiunea Thor și Cora Sovata árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
13 szoba, 30 férőhely

Vízparti Balaton Panzió-Balatonberény-30411

Vízparti Balaton Panzió Balatonberény, 6 szoba 16 férőhely

Pensiunea Maria Sibiu-Nagy-Szében-39660

Pensiunea Maria Sibiu Nagy-Szében (Románia)