Peres-Körösi vízparti 6 fős nyaraló, nagy stég, csónak vadregényes víz

Peresi Nyaraló Mezőtúr

Peresi Nyaraló-Mezőtúr-21999

Peresi Nyaraló Vízparti nyaralónk a Körösök leghosszabb és legtisztább vizű holtágán, a Peres-Körös partján fekszik. Ablakaiból erdő, mező és a víz látványa fogadja az ide látogató vendégeket. Ezt a vadregényes környezetben lévő nyaralót a holtág gazdag halállomány miatt leginkább a csendes horgászatra vágyóknak ajánljuk.

A ház bejárata egy szép, nagy, fedett teraszról nyílik. A kétszintes (30-30m2) téglaépület földszintjén egy térben található a konyha-ebédlő. A konyha teljesen felszerelt, mélyhűtős hűtő, mikró, kávéfőző stb. Földszinten van még a zuhanyozó és a WC. Egy különálló kis szoba található a földszinten egy franciaággyal, két személy részére. A vendégház felső szintje egyterű, ahol egy franciaágy és két, egyszemélyes heverő, valamint TV biztosítja 4 fő kényelmes pihenését. A vízellátásról házi vízmű, fúrt kút gondoskodik. A szabadban való sütés-főzéshez kialakított tűzrakó-hely, grillező van. A gondozott kertben kerti bútorok, napozóágy, hintaágy, függőágy szolgálja vendégeink kényelmét. A házban csak Önök tartózkodnak. Házi kis kedvenc hozható.

A vízparton egy saját, 25m2-es és egy 4 személyes áll vendégeink rendelkezésére. A szemben lévő part lakatlan, ősnádas borítja. A holtág vize igen tiszta, fürdésre alkalmas. Ez a gyönyörű, nagy holtág igazi élmény a természet és a víz kedvelőinek. Előforduló halak: Busa, süllő, csuka, harcsa, ponty, amur, dévér, ezüstkárász, bodorka, törpeharcsa. A zárt udvarba 2 kocsival lehet beállni. Szeretettel várjuk a nyugalmat, csendet kedvelő vendégeinket.

Peresi Nyaraló képek

Foglalható áprilistól-októberig, , férőhelyek max. 6 és háziállat díj ellenében hozható.

Peresi Nyaraló árak és kedvezmények

A
elő- és utószezon: ápr. 1 – máj. 31, szept. 1 – okt. 31, 4 személyig: 20 400,-Ft/éj,
5, -főtől 5100,-Ft/fő/éj,
min. 3 éjszakára foglalható, 2 éj esetén 25% felár.

Főszezonban jún. júl. aug 4 személyig: 25 200,-Ft/éj,
az 5, -főtől 6000,-Ft/fő/éj,
min. 5 éj foglalás.

Gyermekkedvezmények:
0-3 éves korig ingyenes.
3-10 éves korig 50%.

Házi kedvenc 1000,-Ft/db/éj.
Végtakaritás: 8000,-Ft
Az ár tartalmazza a csónak használatát.

ajánlatkérés (emailben)

Linda Villa-Siófok-26879

Siófokon, Balatonszéplakfelsőn földszinti és emeleti apartmanok kiadók

Parti Panzió-Tata-9114

Parti Panzió és Apartmanok önellátással, kedvezményesen