Peters Guest House Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Peters Guest House Cluj-Napoca Kolozsvár

Peters Guest House -Napoca, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

A Peters Guest House -Napoca ízlésesen berendezett, barátságos szobával, teljes házzal és apartmannal várja Kolozsvárott szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt a szálláshelytőlparkolóban ingyen tudja leparkolni. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobában rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül.

Elhelyezkedés
400 méterre van az Nemzeti Történelmi Múzeuma a szálláshelytől, az Nemzeti Történelmi Múzeuma 400 méterre, a Bánffy-kastély 500 méterre, a Széky palota 700 méterre, a Szabók bástyája 1.1 km-re, a Mátyás király szülőháza 400 méterre, a Szt. Mihály templom 500 méterre, a Kolozsvári Neológ Zsinagóga 1.3 km-re, a Nemzeti Színház1 km-re.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. A foglaláshoz a Peters Guest House -Napoca a sikeres visszaigazolást követően 30% előrefizetést kér Öntől. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. Magyarul, angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Peters Guest House -Napoca árak és kedvezmények

1 apartman, 4 férőhely

Hotel Victoria Cluj-Napoca-Kolozsvár-39329

Hotel Victoria Cluj-Napoca Kolozsvár (Románia)

Apartel Cassiel Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39577

Apartel Cassiel Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)