Pif Studio Brașov Brassó (Románia)

Pif Studio Brașov Brassó

Pif Studio Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 1 , 2 férőhely, háziállat nem hozható

Kiránduljon néhány napra ába és legyen utazása idejére a Pif Studio Brașov vendége. Az barátságosan berendezett szobával várja a Brassóban megszállni kívánó vendégeket. A szoba saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. A szobához saját fürdőszoba tartozik. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Boldogasszony temploma a szálláshelytől 600 méterre van, a Tanácsháza 800 méterre, a Brassói erőd 1 km-re, a Brassói Neológ Zsinagóga 900 méterre, a Katalin kapu 1 km-re, a Fekete templom 700 méterre.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Pif Studio Brașov a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 30%. A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Pif Studio Brașov árak és kedvezmények

1 apartman, 2 férőhely

Gamsz Vendégház-Balatonmáriafürdő-24945

Balatonmáriafürdői nyaraló vízparti utcában, szabad strandtól 100m-re

Apartel Fiji Mamaia Nord-Mamaia-Sat-39790

Apartel Fiji Mamaia Nord Mamaia-Sat (Románia)