Pod Klopačkou Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

Pod Klopačkou Banská Štiavnica Selmecbánya


Pod Klopačkou Banská Štiavnica Nem járt még Szlovákiában, vagy újra átélné a felejthetetlen napokat? a Pod Klopačkou Banská Štiavnica örömmel látja vendégül Önt és kedves családját. Négy barátságosan berendezett szobában és nyolc apartmanban szállhatnak meg a bányamúzeumáról a hotel vendégei. A Pod Klopačkou Banská Štiavnica készségesen várja kutyáját is a tartózkodása idejére, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban és apartmanokban működő klíma biztosítja (az adott szobák és apartmanok adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobákban rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
900 méterre található a szálláshelytől a Banské múzeum v prírode, 3 km-re a Náučná lokalita CHA Kysihýbel, 3.9 km-re a Vindšachtské jazero, 4.4 km-re a Veľké Richnavské jazero, 3.1 km-re a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Evanjelistu, 700 méterre a Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia P. Márie, 26.5 km-re a Bozóki erőd, 6.2 km-re a Koháry kastély, Szentantal, 1.4 km-re a Banská Kalvária, 700 méterre a Webkamera Banská Štiavnica, 2.8 km-re a Náučný chodník Kysihýbel, 1.6 km-re a Náučný chodník Milana Kapustu, 700 méterre a Starý Zámok Banská Štiavnica, 300 méterre a Banská Štiavnica, 19.9 km-re a Revistye vára, 3.9 km-re az Evičkino jazero, 1.2 km-re a Jazero Klinger, 29.7 km-re a Ski Blanc Ostrý Grúň, Kollárová, 8.3 km-re a Salamandra Resort síközpont, 1.2 km-re a Náučný chodník Horná Roveň, Richňavské jazerá, 300 méterre a Rímskokatolícky kostol sv. Kataríny, 300 méterre a , Óvár, 1.1 km-re a Nový Zámok Banská Štiavnica, 700 méterre a Botanická zahrada, Banská Štiavnica, 1.6 km-re a Náučný chodník Staré Mesto, 300 méterre a Banské múzeum v Banskej Štiavnici, 500 méterre a Selmecbánya, Újvár.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A helyszínen grillezési lehetőség elérhető. A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlíére. A legkorábbi érkezés időpontja 15:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Pod Klopačkou Banská Štiavnica árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)

foglaltsági naptár (online foglalás)

Village Resort Hanuliak-Belá-38785

Village Resort Hanuliak Belá, Szlovákia

Villa Iréne Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38970

Villa Iréne Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia