Privát Gálfy Horný Smokovec, Szlovákia

Privát Gálfy Horný Smokovec


Privát Gálfy Egy hosszabb szlovákiai nyaraláshoz vagy akár egy kellemes hétvégéhez is nagyszerű döntés lehet a Privát Gálfy ajánlatát választania. A hotel öt kényelmes szobában köszönti Horný Smokovec településen megszállni kívánó vendégeket. Semmi akadálya nincs, hogy kutyáját is elhozza a pihenésre, a Privát Gálfy Horný Smokovec őt is fogadja. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. A Privát Gálfy Horný Smokovec által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
7.6 km-re van a Lomnici-csúcs a szálláshelytől, 200 méterre a Starý Smokovec, 200 méterre a Penzión Sorger, 200 méterre az Apartmánový byt 23, , 700 méterre a Lyžiarske stredisko Jakubkova Lúka, 2.4 km-re a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci, 26.6 km-re a Vázseci-barlang, 700 méterre a Kúpele Nový Smokovec, 4.9 km-re a Velické pleso, 2.5 km-re a Bilíkova chata, 2.5 km-re a Slavkovská vyhlídka, 200 méterre a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec, 2.9 km-re a Tatranská Polianka, 3.6 km-re a Vodopády Studeného potoka, 200 méterre a Lanovka na Hrebienok, 6.3 km-re a Ski Resort Tátralomnic, 7.4 km-re a Lomnici nyereg, 4.6 km-re a Slavkovský štít, 13.3 km-re az AquaCity Poprad, 800 méterre a Csákyho prameň.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Privát Gálfy árak

Ingyenes parkolás
Saját étterem
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Plauter Kúria-Veľký Meder-38875

Hotel Plauter Kúria Veľký Meder, Szlovákia

GRAND HOTEL PERMON Štrbské Pleso-Csorbató-38964

GRAND HOTEL PERMON Štrbské Pleso Csorbató, Szlovákia