Pull Studio Bratislava Pozsony, Szlovákia

Pull Studio Bratislava Pozsony


Pull Studio Bratislava Ha hotelt keres egy kellemes szlovákiai pihenéshez, tekintse meg a Pull Studio Bratislava ajánlatát. Négy kényelmes szobában szállhatnak meg Pozsonyban a hotel vendégei. A Pull Studio Bratislava , örömmel fogadja Önt és kutyáját egyaránt. Szükség esetén ingyen a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A Pull Studio Bratislava által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
2.9 km-re van a Veľký Draždiak, 3.9 km-re a Pozsonyi vár, 14.7 km-re a Dévény Vára, 2.9 km-re a Modrý kostolík sv. Alžbety, 2.9 km-re az UFO Observation Deck, 4.9 km-re a Kúpalisko Delfín, 4.6 km-re a Webkamera Bratislava, Slavín, 3.1 km-re a Dóm sv. Martina v Bratislave, 9.1 km-re az Oroszvári kastély, 6 km-re a Csáky kastély .

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat hozható.

Pull Studio Bratislava árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Kutya ingyenesen bevihető

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hársfa Nyaraló-Agárd-25659

Családi nyaralás egy kényelmes nyaralóban a Velencei tó közelében

Hotel II-Lučivná-38904

Hotel II Lučivná, Szlovákia