Rossmarkt Haus Brașov Brassó (Románia)

Rossmarkt Haus Brașov Brassó

Rossmarkt Haus Brașov, ,
Foglalható , 4 szoba, 13 férőhely, háziállat nem hozható

Látogassa meg át és legyen a Rossmarkt Haus Brașov vendége egy emlékezetes utazásra. A hotel három kényelmes szobában és egy apartmanban köszönti Brassóban megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban és apartmanokban működő klíma (az adott szobák és apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Fürdőszoba minden szobákban és apartmanokban található. A Rossmarkt Haus Brașov által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
A Brassói Neológ Zsinagóga 500 méterre, a Brassói erőd 1.5 km-re, a Fekete templom kevesebb, mint 50 méterre, a Boldogasszony temploma 800 méterre, a Tanácsháza 200 méterre, a Katalin kapu 300 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. A foglaláshoz ellátás nélküli tartózkodást is igényelhet. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez a Rossmarkt Haus Brașov a sikeres visszaigazolást követően 50% előre befizetését kéri. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A munkatársak magyarul, angolul, németül és románul kommunikálnak.

Rossmarkt Haus Brașov árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 13 férőhely

Capital Guesthouse-Budapest-35502

Capital Guesthouse Budapest, 8 szoba 20 férőhely

Kuća za Odmor Little Precious-Malinska-37722

Kuća za Odmor Little Precious Malinska