SANATÓRIUM DR. GUHRA Vysoké Tatry, Szlovákia

SANATÓRIUM DR. GUHRA Vysoké Tatry


SANATÓRIUM DR. GUHRA Köszöntjük a SANATÓRIUM DR. GUHRA bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a hotel elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. A hotel 52 kényelmes szobában köszönti Magas-Tátrában megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, aholparkoló áll rendelkezésére. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a SANATÓRIUM DR. GUHRA szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
4.5 km-re van a Slavkovská vyhlídka a szálláshelytől, 3.5 km-re az Újtátrafüred , 3.2 km-re a Lanovka na Hrebienok, 23.4 km-re a Késmárki vár, 4.4 km-re a Velické pleso, 10.7 km-re a Lomnici nyereg, 10.9 km-re a Lomnici-csúcs, 4.9 km-re a Lyžiarske stredisko v Dolnom Smokovci, 3.2 km-re a Penzión Sorger, 3.2 km-re az Apartmánový byt 23, Vysoké Tatry, 4.4 km-re a Gerlachovský kotol, 3.2 km-re a Lyžiarske stredisko Starý Smokovec, 3.8 km-re a Csákyho prameň, 16.6 km-re az AquaCity Poprad, 3.2 km-re a Starý Smokovec, 2.6 km-re a Lyžiarske stredisko Jakubkova Lúka, 2.6 km-re a Kúpele Nový Smokovec, 23.2 km-re a Vázseci-barlang, 600 méterre a Tatranská Polianka, 4.9 km-re a Batizovské pleso, 4.8 km-re a Bilíkova chata, 4.8 km-re a Velický vodopád.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Szlovákul tudják Önt köszönteni a munkatársak. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

SANATÓRIUM DR. GUHRA árak

Várható visszaigazolási idő4 óra 16 perc(de garantáltan 1 munkanapon belül)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Villa Iréne Trenčianske Teplice-Trencsénteplic-38970

Villa Iréne Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Hotel Ambassador Košice-Kassa-38825

Hotel Ambassador Košice Kassa, Szlovákia