Smiley Apartment Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Smiley Apartment Sibiu Nagy-Szében

Smiley Apartment Sibiu, ,
Foglalható , 2 , 6 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját ában a Smiley Apartment Sibiu. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg a Nagyszebenben az vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A Smiley Apartment Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
400 méterre található a Szentháromság-székesegyház, 800 méterre a Várostorony, 600 méterre a Hazugok hídja, 600 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel és átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez a Smiley Apartment Sibiu a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, németül és románul tudnak kommunikálni.

Smiley Apartment Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 6 férőhely

Apartament Kazeboo-Mamaia-40157

Apartament Kazeboo Mamaia (Románia)

Pensiunea Hora Brașov-Brassó-40710

Pensiunea Hora Brașov Brassó (Románia)