Sofia apartments Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

Sofia apartments Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


Sofia apartments Liptovský Mikuláš A Sofia apartments Liptovský Mikuláš hat barátságosan berendezett szobával várja Liptószentmiklóson megszállni kívánó vendégeket. A hotel saját éttermében lehetősége van megkóstolni a helyi fogásokat. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. Néhány szoba saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az egyes szobákban működő klíma biztosítja (az adott szobák adatlapján tudja megtekinteni, hogy biztosított-e légkondícionálás). Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva 1.1 km-re, a Ski Centrum Opalisko, Németporuba 5.3 km-re, a Velké Albrechtice 4.9 km-re, a Kostol Obetovania Pána 4.7 km-re, a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša 1.9 km-re, az Expozícia Tatrín 1.1 km-re, a Liptó vára 9.7 km-re, a Déményfalvi Szabadság-barlang 13.3 km-re, a Ski Centrum Opalisko 3.2 km-re, az Aquapark Tatralandia 6.1 km-re, a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum 2.2 km-re, a Webkamera Demänova 4.6 km-re, a Rímskokatolícky kostol sv. Jana Krstiteľa 4.6 km-re, az Archeoskanzen Havránok 19.4 km-re, a Čierny Orol Liptovský Mikuláš 1.1 km-re, a Vázseci-barlang 29.6 km-re, a Skicentrum Dolinky 8.9 km-re, a Stanisovska barlang 10.7 km-re, az Ubytovanie No 33 4.7 km-re, a Jasná síközpont 16.3 km-re, a Déményfalvi-jégbarlang 10.7 km-re, a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota 10.3 km-re, a Svätojánske múzeum 4.6 km-re, a Szentmáriai-víztározó 12.9 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglalását átutalással és készpénzzel tudja kifizetni. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. 30 fő, háziállat .

Sofia apartments Liptovský Mikuláš árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
6 szoba, 30 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Polianka-Horná Lehota-38789

Hotel Polianka Horná Lehota, Szlovákia

Hotel SOREA TITRIS-Vysoké Tatry-39019

Hotel SOREA TITRIS Vysoké Tatry, Szlovákia