Sport Hotel Kisvárda

Sport Hotel Kisvárda

Várda Sport Hotel Kisvárda egy közkedvelt részén, a Kisvárdai vár szomszédságában, a várkert nyújtotta nyugodt, ében található. A hotel logójának története több száz éves múltra vezethető vissza: a logónkban található Varda felirat egy 1453-ban jegyzett A Várdai birtokok () jegyzéke elnevezésű oklevélben említi Kisvárda nevét ebben a formában.

A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolók felkészülésére, edzőtáborok szervezésére. Régiónkban és városunkban megszálló professzionális és amatőr csapatok részére egyaránt kiváló helyszínnel szolgálunk, legyen szó egy mérkőzés előtti felkészülésről, vagy akár egy hosszabb időtartamú edzőtáborozásról. Kiválóan alkalmas helyszínek egész sora várja a sportolni vágyó vendégeinket. A teljesség igénye nélkül: Új Kisvárdai Stadion, labdarúgópályák, fedett és szabadtéri edzőpályák, uszoda, 50 méteres versenymedencével és számos további kiváló adottságokkal és felszereltséggel rendelkező helyszín. Mindezek mellett a kerékpározás, kajak- sport szerelmeseinek is alkalmas helyszínt biztosítanak városunk létesítményei, valamint a Tisza és a Rétközi tó közelsége. Sportolási lehetőségek időjárás függvényében változhatnak.

Szeretettel várunk minden a régiónkba, városunkba érkező utánpótlás és felnőtt korosztályú profi és amatőr csapatot, akik bajnoki-, kupa- vagy torna szervezésű mérkőzésük előtt kívánnak a közelben megszállni. A hotel és a sportkomplexum közvetlen közelsége kiváló esélyt nyújt a nyugodt és minőségi felkészülésre. A szaunák és a gőzkabin használata 17:00-20:00-ig lehetséges, előzetes egyeztetés alapján. Közvetlen átjárás a szomszédos AquaCinema Csúszdapark és Uszoda területére.

Sport Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
52 szoba, 112 férőhely

Cinege Vendégház-Tolcsva-30098

2 apartmanos vendégház 4 szobával összesen 13 férőhelyes Zemplénben

Belle Aire Pension-Mátraszentlászló-37112

Belle Aire Pension Mátraszentlászló, 4 szoba 10 férőhely