Studio Unirii One București Bukarest (Románia)

Studio Unirii One București Bukarest

Studio Unirii One București, ,
Foglalható , 1 , 3 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja magyar vendégeit néhány kellemesen eltöltött napra ában a Studio Unirii One București. Az kényelmes szobában köszönti a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. Felár ellenében a szálláshelyparkolójában hagyhatja autóját. A szálláshely szobájában van fürdőszoba. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Studio Unirii One București szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Román Nemzeti Bank 900 méterre, az Antim templom 1.6 km-re, a Biserica Stavropoleos 800 méterre, a Stavropoleos templom 800 méterre, a Püspöki Palota 1.5 km-re, a Cișmigiu Park 1.8 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.3 km-re, a Popa Soare templom 1.2 km-re, a Kretzulescu templom 1.6 km-re, a Nemzeti Művészeti Múzeum 1.6 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Studio Unirii One București 25% előre befizetését kéri. A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. A munkatársak angolul és románul állnak rendelkezésére.

Studio Unirii One București árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
1 apartman, 3 férőhely

mySibiu Modern Apartment Sibiu-Nagy-Szében-40213

mySibiu Modern Apartment Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Guesthose Rudine Slunj-Szluin-37967

Guesthose Rudine Slunj Szluin