Sunrise Republicii Studio Brașov Brassó (Románia)

Sunrise Republicii Studio Brașov Brassó

Sunrise Republicii Studio Brașov, ,
Foglalható , 1 , 4 férőhely, háziállat nem hozható

Kiránduljon néhány napra Erdélybe és legyen utazása idejére a Sunrise Republicii Studio Brașov vendége. Kényelmes szobával várja vendégeit Brassóban az apartman. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíniparkolóban leparkolhatja. A szoba saját fürdőszobával felszerelt. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés
A Brassói Neológ Zsinagóga a szálláshelytől 700 méterre, a Brassói erőd 1 km-re, a Boldogasszony temploma 700 méterre, a Tanácsháza 700 méterre, a Fekete templom 500 méterre, a Katalin kapu 800 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Sunrise Republicii Studio Brașov 0% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 14:30, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:30. A munkatársak románul tudnak Önnel kommunikálni.

Sunrise Republicii Studio Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
1 apartman, 4 férőhely

Betti Vendégház-Békésszentandrás-24132

Békésszentandráson bababarát nyaraló a vízpart felől is kerítéssel

Panna Apartman-Zamárdi-30070

Zamárdiban a szabad stranddal szemben 4 szobás apartmn kiadó