Sunrise Vendégház Önálló ház Miskolctapolcán

Sunrise Vendégház Miskolc

Sunrise Vendégház-Miskolc-30111

Sunrise  Miskolctapolcán az egyedülálló fürdőkomplexum közelében lévő Sunrise a természetet, nyugodt családias környezetet kedvelők garantált kedvence.

Vendégházunk Miskolctapolcán Tapolcafürdő a Bükk lábánál helyezkedik el. Környezeti adottságai, fekvése igen kedvező, hiszen város központjától 4 km-re található. Üzlet, számos étterem, cukrászda, posta, gyógyszertár a közelben. A vendégházban minden megtalálható, ami az igazi kikapcsolódáshoz szükséges. Nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, felszerelt konyha- étkezővel és nagy terasszal várja a pihenni vágyókat baráti társaságokat és családosokat egyaránt.

Az udvarban lehetőség nyílik kinti sütésre, főzésre, grillezésre továbbá szabadtéri játékokra. Az udvar teljesen zárt, 3 személygépkocsi parkolását biztosítja. Távol a város zajától, csendes, nyugodt, családias környezetben ideális választás a pihenésre vágyóknak.

Az itt tartózkodás alatt az igénybe nem vett szobákat más vendég számára nem adjuk ki, így biztosítva vendégeinknek a teljes nyugalmat. Kellemes pihenést kíván a Sunrise . (MA21000144)

Sunrise képek

Foglalható , , férőhelyek max. 6 fő, háziállat .

Sunrise árak

1-2 főnek: 18 000,-Ft/éj
3 főnek: 24 000,-Ft/éj
4 főnek: 32 000,-Ft/éj
5 főnek: 35 000,-Ft/éj
6 főnek: 42 000,-Ft/éj

ajánlatkérés (emailben)

Fortuna Apartmanok-Gyula-18163

Fortuna apartman Gyula

Papp Apartman-Felsőörs-13983

Papp Apartman Felsőörs 3 szoba 6 fő részére kiadó