Várjuk kedves vendégeinket a Szamos-Party Vendégházban

Szamos-Party Vendégház Olcsva

Szamos-Party Vendégház-Olcsva-24842

Szamos-Party  Olcsván található a Szamos-Party , ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna közvetlen a kertjében helyezkedik el. Az községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a kedvelőinek.

A Falusi apartmanja egyszerre 10 +2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési, kenuzási lehetőség, valamint asztalitenisz, kosárlabda, , tollaslabda, kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban.

A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre, és 100m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található beregi főváros . Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Fürdőt, valamint az Atlantika Vizividámparkot. Nem messze található a híres-nevezetes - parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket. ()

Szamos-Party képek

Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 12 fő, háziállat nem hozható.

Szamos-Party árak

4000,-Ft/fő/éj
A ház 1 éjszaka foglalása esetén 1-6 főnek: 18 000,-Ft/éj.

ajánlatkérés (emailben)

Bereg Apartmans-Vásárosnamény-25080

A Tisza és Szamos torkolatánál apartmanok kiadók a Tisza partján

Bianka Apartmanház-Bogács-28270

Bianka Apartmanház Bogács, 2-4-5 apartmanok szép kártyával is