Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel

Szamos-Party Vendégház Olcsva

Szamos-Party Vendégház-Olcsva-24841

Szamos-Party  Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna horgásztó közvetlen a Vendégház kertjében helyezkedik el.

Az községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a kedvelőinek. A Falusi Vendégház apartmanja egyszerre 10 +2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési, kenuzási lehetőség, valamint asztalitenisz, kosárlabda, , tollaslabda, kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban.

A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre, és 100m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található beregi főváros .

Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Fürdőt, valamint az Atlantika Vizividámparkot. Nem messze található a híres-nevezetes Tisza-parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket. (NA19014292)

Szamos-Party Vendégház képek

Foglalható , SZÉP kártyát elfogadunk, férőhelyek max. 12 és háziállat nem hozható.

Szamos-Party Vendégház árak és kedvezmények

5000,-Ft/fő/éj
1 éj foglalás min. 6 fő 18 000,-Ft/éjtől.

ajánlatkérés (emailben)

Korona Panzió-Románia-19603

Korona Panzió Székelyudvarhely (Románia)

Melis Kis-Nyaraló-Szarvas-24249

Nyaraló Szarvason a Körös partján arborétumnál stéggel, csónakkal