Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel

Szamos-Party Vendégház Olcsva

Szamos-Party Vendégház-Olcsva-24841

Szamos-Party  Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az intenzíven telepített Holt-Kraszna közvetlen a Vendégház kertjében helyezkedik el.

Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a kedvelőinek. A Falusi Vendégház apartmanja egyszerre 10 +2 személy számára képes kényelmet biztosítani. Bográcsozási, grillezési, kenuzási lehetőség, valamint asztalitenisz, kosárlabda, , tollaslabda, kondicionáló gépek is találhatóak vendégházunkban.

A helyszínen ingyenes parkolóhelyek állnak rendelkezésre, és 100m-re egy buszmegálló is található, így akár tömegközlekedéssel is megközelíthető, a nagyjából 5 km-re található beregi főváros Vásárosnamény.

Vásárosnaményban megtekinthetik kedves vendégeink a Beregi Múzeumot, a Szilva-Termál és Fürdőt, valamint az Atlantika Vizividámparkot. Nem messze található a híres-nevezetes Tisza-parti üdülő Gergelyiugornyán, mely homokos szabad-stranddal és szórakoztató központtal remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden korosztály számára. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket. (NA19014292)

Szamos-Party Vendégház képek

Foglalható , SZÉP kártyát elfogadunk, férőhelyek max. 12 és háziállat nem hozható.

Szamos-Party Vendégház árak és kedvezmények

5000,-Ft/fő/éj
1 éj foglalás min. 6 fő 18 000,-Ft/éjtől.

ajánlatkérés (emailben)

Kerekeskút Vendégház-Őriszentpéter-28237

Kerekeskút Vendégház Őriszentpéter

Vadszőlő Apartmanház-Gyomaendrőd-27844

Vadszőlő Apartmanház Gyomaendrőd