Termal Hotel Mesteri

Termal Hotel Mesteri

2018. elején nyitott meg kapuit első szállodája. A háromcsillagos superior egy épületben található a fürdővel, így kényelmesen szabad bejárást biztosít a vendégeknek télen, nyáron a fürdő medencéihez és szaunájához.

A szállodában 16 igényesen és kényelmesen kialakított szoba található, melyek közül 1 apartman is kialakításra került. Téli időszakban 2 benti termálmedence barlangfürdő fedett és félig fedett medencével, nyári időszakban pedig ezen kívül 3 kinti áll a vendégek rendelkezésére strand , gyógyvizes ülő és gyermekpancsoló. A téli időszakban elsősorban a gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyó felnőtteket várjuk. Szálláshelyünk a késő őszi, téli, tavaszi hónapokban felnőttbarát szállodává alakul. A kisgyermekes családokat a nyári hónapokban várjuk sok szeretettel.

Találkozzunk Mesteriben. Pihenjen csendben, harmóniában, ébredjen madárfüttyre, áztassa magát a megújult termálfürdőben és érezze át, hogy igazán él. Érezte már úgy, hogy egy nyaralás után szinte fáradtabb volt, mint mielőtt elindult volna? Az igazi pihenés nem az embertömegek által látogatott nyaralóhelyeken keresendő, igazán pihenni csak harmóniában lehet, ahol az ember ténylegesen le tudja dobni a mindennapi terheket, egyensúlyba kerülhet önmagával. Valljuk be ez sokszor nehéz, de mégis milyen egyszerű..

Termal Hotel árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Saját étterem
16 szoba, 34 férőhely

ILikeBalaton 957-Balatonfüred-38206

Balatonfüreden közvetlen vízparti önálló nyaraló stéggel, csónakkal

Harcsa Nyaraló-Békésszentandrás-27493

Medencés, vízibiciklis, klímás nyaraló a Körös partján