Termal Hotel Mesteri

Termal Hotel Mesteri

Termal Hotel-Mesteri-29150


Termal Hotel 2018. elején nyitott meg kapuit első szállodája. A háromcsillagos superior egy épületben található a fürdővel, így kényelmesen szabad bejárást biztosít a vendégeknek télen, nyáron a fürdő medencéihez és szaunájához.

A szállodában 16 igényesen és kényelmesen kialakított szoba található, melyek közül 1 is kialakításra került. Téli időszakban 2 benti termálmedence barlangfürdő fedett és félig fedett medencével, nyári időszakban pedig ezen kívül 3 kinti áll a vendégek rendelkezésére , gyógyvizes ülő és gyermekpancsoló. A téli időszakban elsősorban a gyógyulni, pihenni, feltöltődni vágyó felnőtteket várjuk. Szálláshelyünk a késő őszi, téli, tavaszi hónapokban felnőttbarát szállodává alakul. A kisgyermekes családokat a nyári hónapokban várjuk sok szeretettel.

Találkozzunk Mesteriben. Pihenjen csendben, harmóniában, ébredjen madárfüttyre, áztassa magát a megújult termálfürdőben és érezze át, hogy igazán él. Érezte már úgy, hogy egy nyaralás után szinte fáradtabb volt, mint mielőtt elindult volna? Az igazi pihenés nem az embertömegek által látogatott nyaralóhelyeken keresendő, igazán pihenni csak harmóniában lehet, ahol az ember ténylegesen le tudja dobni a mindennapi terheket, egyensúlyba kerülhet önmagával. Valljuk be ez sokszor nehéz, de mégis milyen egyszerű.. ()


Foglalható , SZÉP kártya elfogadóhely, férőhelyek max. 34 fő, háziállat nem hozható.

Termal Hotel árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H
Saját étterem
16 szoba, 34 férőhely

foglaltsági naptár (online foglalás)

Sziklakert Panzió-Szigliget-9570

Pihenjen a Balaton gyöngyszemén Szigligeten a Sziklakert panzióban

Hársfa Utca Nyaraló-Szántód-23680

Az ideális Balatoni nyaralás a következő helyszínen található