TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós, Szlovákia

TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš Liptószentmiklós


TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš Köszöntjük a TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a hotel elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. A hotel 14 ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja Liptószentmiklóson szállást keresőket. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
Az Aquapark Tatralandia 4.5 km-re, az Aquapark Tatralandia 4.4 km-re, a Webkamera Liptovský Mikuláš, centrum 1.1 km-re, a Szentmáriai-víztározó 11.4 km-re, a Jasná síközpont 14.8 km-re, a Déményfalvi-jégbarlang 9.1 km-re, a Velké Albrechtice 4.4 km-re, a Rímskokatolícky kostol svätého Mikuláša kevesebb, mint 50 méterre, a Liptó vára 11.8 km-re, a Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva 700 méterre, a Čierny Orol Liptovský Mikuláš 700 méterre, a Stanisovska barlang 12.8 km-re, a Déményfalvi Szabadság-barlang 11.5 km-re, a Ski Centrum Opalisko 4 km-re, a Webkamera Demänova 3.2 km-re, a Fun Park Žiarce Pavčina Lehota 8.7 km-re, az Archeoskanzen Havránok 17.8 km-re, a Skicentrum Dolinky 9.4 km-re, a Ski Centrum Opalisko, Németporuba 6.2 km-re, az Expozícia Tatrín 700 méterre van.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Igény szerint akár reggelit is válaszhat. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A szálláshely munkatársai angolul, szlovákul és csehül tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

TIMEOUT City Hotel Liptovský Mikuláš árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Hotel Plejsy Krompachy II-Korompa-38919

Hotel Plejsy Krompachy II Korompa, Szlovákia

Hotel Club Kežmarok-Késmárk-38782

Hotel Club Kežmarok Késmárk, Szlovákia