Upstairs Boutique București Bukarest (Románia)

Upstairs Boutique București Bukarest

Upstairs Boutique București, ,
Foglalható , 14 szoba, 25 férőhely, háziállat nem hozható

14 barátságosan berendezett szobában szállhatnak meg Bukarestben az Upstairs Boutique București vendégei. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes szobákban működő klíma (az adott szobák adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás). Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és az Upstairs Boutique București szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
A Nemzeti Katonai Kör a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre, a Stavropoleos templom 700 méterre, az Antim templom 1.3 km-re, a Román Nemzeti Bank 400 méterre, a Kretzulescu templom 700 méterre, a Nemzeti Művészeti Múzeum 700 méterre, a Cișmigiu Park 600 méterre, a Püspöki Palota 1.9 km-re, a Biserica Stavropoleos 600 méterre található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit. A szobák foglalásakor kérhet akár ellátás nélküli tartózkodást is. A szállásadó a foglalás árának kiegyenlíét készpénzzel, bankkártyával és átutalással fogadja el. A foglalás véglegesítéséhez az Upstairs Boutique București a sikeres visszaigazolást követően 50% előre befizetését kéri. Legkorábbi érkezési időpont 15:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 12:00. Angolul, oroszul és románul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Upstairs Boutique București árak és kedvezmények

Ingyenes légkondícionálás
14 szoba, 25 férőhely

Old Town Boutique Brașov-Brassó-40599

Old Town Boutique Brașov Brassó (Románia)

Kuća za odmor Vinkli Uvala Stančica-Vis-38027

Kuća za odmor Vinkli Uvala Stančica Vis