Vila Blumenhaus Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Vila Blumenhaus Sibiu Nagy-Szében

Vila Blumenhaus Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 7 szoba, 16 férőhely, háziállat nem hozható

A szálláshely felár ellenébenparkolót is biztosít az autójának. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, éssaját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Minden szobában internet-hozzáférés biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni. A Vila Blumenhaus Sibiu által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés
700 méterre található a Szentháromság-székesegyház, 300 méterre a Várostorony, 500 méterre a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 100 méterre a Hazugok hídja.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A Vila Blumenhaus Sibiu a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 0%. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 12:00. A szálláshely munkatársai angolul, németül, románul és olaszul tudnak kommunikálni Önnel.

Vila Blumenhaus Sibiu árak és kedvezmények

Parkolási lehetőség (Fizetős)
7 szoba, 16 férőhely

Cazare Vila-Mamaia-40845

Cazare Vila Mamaia (Románia)

Capital Guesthouse-Budapest-35502

Capital Guesthouse Budapest, 8 szoba 20 férőhely