Vila Carpathian Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Vila Carpathian Sibiu Nagy-Szében

Vila Carpathian Sibiu, Kiadó ,
Foglalható , 7 szoba, 18 férőhely, háziállat nem hozható

Hat barátságosan berendezett, kényelmes szobában és egy apartmanban szállhatnak meg Nagyszebenben a Vila Carpathian Sibiu vendégei. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A légkondícionálással felszerelt szobákban és apartmanokban biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni (arról, hogy melyekben van légkondícionálás, az adott szobák és apartmanok adatlapján tud meggyőződni). A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
A Hazugok hídjaa szálláshelytől 1.5 km-re, a Várostorony 1.5 km-re, a Szentháromság-székesegyház 1.1 km-re, a Brukenthal Nemzeti Múzeum 1.4 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A Vila Carpathian Sibiu 0% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. A legkorábbi érkezési időpont 13:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 11:00. A munkatársak angolul, németül és románul kommunikálnak.

Vila Carpathian Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
Ingyenes légkondícionálás
7 szoba, 18 férőhely

Pensiunea Matei-Mamaia-40481

Pensiunea Matei Mamaia (Románia)

Mirage Medic Hotel-Budapest-35753

Mirage Medic Hotel Budapest, 37 szoba, 74 férőhely