Vila Liana Brașov Brassó (Románia)

Vila Liana Brașov Brassó

Vila Liana Brașov, Kiadó ,
Foglalható , 5 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható

Szívesen látja Önt vendégül Erdélyben akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Vila Liana Brașov. Három kényelmes szobával és két apartmannal várja vendégeit Brassóban a . Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshelyparkolójában hagyni. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
1.3 km-re található a Boldogasszony temploma, 1.9 km-re a Brassói erőd, 1.8 km-re a Tanácsháza, 1.9 km-re a Katalin kapu, 1.8 km-re a Fekete templom.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A helyszínen lehetőség van grillezni. Foglalását készpénzzel, bankkártyával és átutalással fizetheti ki. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Vila Liana Brașov 30% előre befizetését kéri. Az érkezésre és a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, elhagyására pedig 11:00. A munkatársak angolul, franciául és románul tudnak kommunikálni.

Vila Liana Brașov árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
5 szoba, 14 férőhely

Erkel6 Studio Apartman-Budapest-35578

Erkel6 Studio Apartman Budapest, 1 apartman 2 férőhely

Hotel Wellamarin-Zamárdi-29493

Hotel Wellamarin Zamárdi, 121 szoba 260 férőhely