Vila Lux Isuica Sovata Szováta (Románia)

Vila Lux Isuica Sovata Szováta

Vila Lux Isuica Sovata, ,
Foglalható , 4 szoba, 10 férőhely, háziállat nem hozható

Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Erdélyben a Vila Lux Isuica Sovata. A kényelmes szobában, teljes házban és villában köszönti a Szovátán megszállni kívánó vendégeket. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshelyparkolójában leparkolhatja. A villában 1 nappali, 4 hálószoba és 4 fürdőszoba áll rendelkezésre. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
900 méterre van a Medve-tó , 1.2 km-re a Mogyorósi-tó strand, 900 méterre a Kicsi Gomba Étterem, 1.3 km-re a Nagyboldogasszony templom.

Egyéb tudnivalók
A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Lehetőség van bográcsozni és grillezni is. Átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás véglegesíéhez a Vila Lux Isuica Sovata a sikeres visszaigazolást követően 0% előre befizetését kéri. A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és románul tudnak kommunikálni Önnel.

Vila Lux Isuica Sovata árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
4 szoba, 10 férőhely

Kuca za Odmor Godec Grizane-Grižane-38050

Kuca za Odmor Godec Grizane Grižane

Apartament Rebeca Lux by Alezzi Beach Resort-Mamaia-40509

Apartament Rebeca Lux by Alezzi Beach Resort Mamaia (Románia)