Vila Townhouse 36 Sibiu Nagy-Szében (Románia)

Vila Townhouse 36 Sibiu Nagy-Szében

Vila Townhouse 36 Sibiu, ,
Foglalható , 2 szoba, 4 férőhely, háziállat nem hozható

Ideális helyszín lehet egy ideális erdélyi nyaraláshoz, pihenéshez a Vila Townhouse 36 Sibiu. Kényelmes szobában, teljes házban és villában szállhatnak meg Nagyszebenben a vendégei. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A villában 1 nappali, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba és 1 konyha van. Amennyiben kíváncsi a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre, illetve az elérhető szolgáltatások teljeskörű listájára, megtekintheti a megfelelő szobatípus adatlapján, illetve a adatlapon.

Elhelyezkedés
1.6 km-re található a Szentháromság-székesegyház, 1.4 km-re a Hazugok hídja, 1.5 km-re a Brukenthal Nemzeti Múzeum, 1.5 km-re a Várostorony.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. Átutalással, készpénzzel és bankkártyával tud a helyszínen fizetni. A Vila Townhouse 36 Sibiu a foglalás sikeres visszaigazolása után 30% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Vila Townhouse 36 Sibiu árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
2 szoba, 4 férőhely

Casa Cristina Brașov-Brassó-39498

Casa Cristina Brașov Brassó (Románia)

Casa de oaspeți Melinda Praid-Parajd-39618

Casa de oaspeți Melinda Praid Parajd (Románia)