Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany Pöstyén, Szlovákia

Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany Pöstyén


Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany A Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany hét kényelmes szobában és két apartmanban köszönti a Pöstyénben megszállni kívánó vendégeket. A Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany készségesen várja kutyáját is a tartózkodása idejére, a kisállat elhelyezése felár ellenében lehetséges. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál. A szálláshely vendégeként felár ellenében az autóját a helyszíniparkolójában leparkolhatja. Az elérhető szolgáltatások teljes listáját (feláras szolgáltatásokat is ideértve) és a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a adatlapon, valamint a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Moraván-i kastély, a szálláshelytől 3.4 km-re, a Napoleonské kúpele Piešťany 200 méterre, a Spa, Golf Club Piešťany 1.5 km-re, a Vodná nádrž Sľňava 3.5 km-re, a Ski Park Kálnica 27.2 km-re, a Vodná nádrž Sĺňava 2.2 km-re, a fürdő 800 méterre, a Veľmožský dvorec 4.2 km-re, a Galgóci vár 21.8 km-re, a Temetvény vára 20.3 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A szálláshely minden nap gazdag és finom várja Önt, amit a feltüntetett szobaárak már tartalmaznak. Bankkártyával, készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 11:00. A munkatársak szlovákul tudnak Önnel kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat díj ellenében hozható.

Vila Trajan Ensana Health Spa Hotel Piešťany árak

Parkolási lehetőség (Fizetős)
Ingyenes WIFI
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
27 szoba

foglaltsági naptár (online foglalás)

Kron Studios Kalista Brașov-Brassó-39322

Kron Studios Kalista Brașov Brassó (Románia)

Horský hotel Eva Svätý Jur-Szentgyörgy-39029

Horský hotel Eva Svätý Jur Szentgyörgy, Szlovákia