Villa Boutique Lafayette București Bukarest (Románia)

Villa Boutique Lafayette București Bukarest

Boutique Lafayette București, ,
Foglalható , 7 szoba, 14 férőhely, háziállat nem hozható

A Villa Boutique Lafayette București négy barátságosan berendezett szobával és három lakosztállyal várja a Bukarestben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshelyparkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés
A Kretzulescu templom a szálláshelytől 1.9 km-re van, a Biserica Stavropoleos 1.8 km-re, a Nemzeti Katonai Kör 1.8 km-re, a Stavropoleos templom 1.8 km-re, a Román Nemzeti Bank 1.6 km-re, a Popa Soare templom 600 méterre.

Egyéb tudnivalók
A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglalás visszaigazolását követően a Villa Boutique Lafayette București 0% előre befizetését kéri. A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 12:00. Angolul és románul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Villa Boutique Lafayette București árak és kedvezmények

Ingyenes parkolás
7 szoba, 14 férőhely

Práter Residence Apartman-Budapest-35803

Práter Residence Apartman Budapest, 24 apartman 120 férőhely

Platán Panzió-Siófok-32532

Platán Panzió Siófok, 8 szoba 16 férőhely