Villa Iréne Trenčianske Teplice Trencsénteplic, Szlovákia

Villa Iréne Trenčianske Teplice Trencsénteplic


Iréne Trenčianske Teplice Köszöntjük a Iréne Trenčianske Teplice bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy a hotel elnyeri tetszését, és örömmel fogja utazásához választani. A hotel kilenc ízlésesen berendezett, barátságos szobával várja a Trenčianske Teplicében szállást keresőket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshelyparkolójában hagyni. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés
Az Oroszlánkő vára 24 km-re, a Lednicz vára 29.3 km-re, a Turecký lázeňský dům Sina (Hammam) 200 méterre, a fürdő 200 méterre, a Termálne a peloidné kúpele Trenčianske Teplice 500 méterre, az Illésházy-kastély 7.8 km-re található.

Egyéb tudnivalók
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Foglalását bankkártyával, készpénzzel és átutalással fizetheti ki. Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A szálláshely munkatársai szlovákul tudnak kommunikálni Önnel. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Iréne Trenčianske Teplice árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Pod Klopačkou Banská Štiavnica-Selmecbánya-38951

Pod Klopačkou Banská Štiavnica Selmecbánya, Szlovákia

SANATÓRIUM DR. GUHRA-Vysoké Tatry-39032

SANATÓRIUM DR. GUHRA Vysoké Tatry, Szlovákia