Villa Liptov Ižipovce, Szlovákia

Villa Liptov Ižipovce


Liptov A Liptov négy kényelmes apartmanban köszönti az Ižipovce településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely ingyenesparkolót is biztosít az autójának. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartmanok saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Liptov Ižipovce szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely adatlapját is.

Elhelyezkedés
Az Archeoskanzen Havránok 2.5 km-re, a Náučný chodník Prosiecká a Kvačianska dolina 1.2 km-re, a Prosiecka dolina 3.2 km-re, az Archeologická expozícia, Hrad Liptov Kalameny 4.8 km-re van.

Egyéb tudnivalók
A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 16:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak szlovákul tudnak kommunikálni. ()


Foglalható , , férőhelyek max. fő, háziállat .

Liptov árak

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

foglaltsági naptár (online foglalás)

Apartmán Slavkov-Mlynica-38952

Apartmán Slavkov Mlynica, Szlovákia

Kron Studios Kalista Brașov-Brassó-39322

Kron Studios Kalista Brașov Brassó (Románia)